EthioNL Diensten (END)
Contact: service@ethio.nl . Telefoon: 06 22751641
Waarom is het boek interessant?

Samenvatting
Het serieboek ĎEthiopische talen Amhaars en Tigrinja voor NederlandstaligenĒ, is een medium voor Nederlandstaligen om zich de Ethiopische taal eigen te maken. Het boek en de daarin aangeboden methodiek is in Nederland de eerste in zijn soort.

Het cultuurgoed van EthiopiŽ is goed in het boek terug te vinden. Het serieboek wordt daarmee naast een kennismaking met de taal, ook gebruikt voor kennismaking met de Ethiopische cultuur. Het kan dienen als relatiegeschenk en daarmee van toegevoegde waarde zijn in het werken met EthiopiŽr.

Met de geluidsopname (CD ROM) welke met de boeken afgeleverd kan worden kunt u de uitspraak van de Amhaarse klanken goed oefenen. De geluidsopname is gemaakt in .wav formaat en kan makkelijk omgezet worden naar MP3.

Het serieboek Tigrinja voor Nederlandstaligen

Het serieboek 'Ethiopische taal Amhaars voor Nederlandstaligen' bestaat uit de volgende boeken.
  • Boek 1:'Voordat u naar EthiopiŽ gaat'. Meer informatie over dit boek kunt u hier vinden
  • Boek 2:'Woordenlijst Nederlands - Tigrinja - Engels' . Het boek is beschikbaar. Meer informatie over dit boek kunt u hier vinden
Naast deze boeken is er een geluidsopname (CD ROM) beschikbaar waarmee Naderlandstaligen de uitspraak van de Amhaarse en Tigrinja klanken goed kunnen oefenen.

Boek 1 tot en met boek 3 worden als lesmateriaal gebruik door EthioNL Diensten. Deze boeken zijn geen reisboeken maar lesboeken die handig zijn bij een reis naar EthiopiŽ.

De oefeningen met antwoorden en de CD ROM maken deze boeken ook geschikt voor zelfstudie.

Samenvatting
Boeken en de auteur
Serie Amhaars lessen
Home
Over ons
Doelgroep
Boeken en CD
Cursus inhoud
Cursus planning
Cursus methode
Tolk en vertaling
Website onderhoud
Website hosting
Website ontwerp
Veel gestelde vragen
Het tarief
Contact ons
EthioNL Diensten -END- Copyright© 2004