EthioNL Diensten (END)
Contact: gbhailu@gmail.com . Telefoon: 06 22751641
Tolk en vertaling Amhaars, Tigrigna, Nederlands en Engels

Algemeen
EthioNL Diensten tolkt en vertaalt Amhaars, Engels en/of Nederlandse documenten. Bij vertaling wordt uitgegaan van het aantal woorden in de doeltaal (de taal waarin u de tekst wilt hebben). In alle gevallen vindt woordtelling plaats met behulp van 'MS Word'. We analyseren de tekst en maken een offerte waarin wij rekening houden met de soort tekst (algemene of vaktechnische tekst) en de gewenste snelheid.

Indicatieve tarieven
Het tarief is afhankelijk van de complexiteit (moeilijkheidsgraad) van de tekst in de brontaal (de taal waarin de tekst nu is geschreven), het type vertaling, de tijd waarbinnen, en de opzet waarin deze geleverd moet worden. Aan de hand van een indruk van de tekst, de talencombinatie en het woordenaantal berekenen wij de prijs. Deze zal u beslist meevallen. Wij adviseren u contact met ons op te nemen voor een gedetailleerde offerte. Wij kunnen dan een voor u zo gunstig mogelijke prijs bepalen.

Aan gezien wij de vertalingen zelf doen zijn de prijzen lager dan die van algemene vertaalbureaus die vele talen aanbieden.

Meer informatie over het tarief kunt u HIER vinden. Daarn in leest u indicatieve tarieven voor eenvoudige non-urgent (brontaal/doeltaal) vertaal opdrachten. U kunt ook op de link 'Het tarief' hiernaast clicken.

Vertaling op locatie
Wilt u vertaling op locatie (op kantoor van de opdrachtgever), dan rekenen wij extra kosten (reisuren en voorrijkosten enz.) erbij. Het uurtarief voor vertaling op locatie is vergelijkbaar met de 'prijs per 350 woorden' (tarief EthioNL Diensten).

Kortingen
Bij opdrachten waarin regelmatig terugkerende fragmenten voorkomen, zijn kortingen mogelijk. Hetzelfde geldt voor digitaal aanlevering van de vertaling en voor omvangrijke opdrachten.

Ethiopische taal Amhaars voor Nederlandstaligen

Serie Amhaars lessen
Ethio NL Nieuwsbrief
Home
Over ons
Doelgroep
Boeken en CD
Cursus inhoud
Cursus planning
Cursus methode
Tolk en vertaling
Website onderhoud
Website hosting
Website ontwerp
Veel gestelde vragen
Het tarief
Contact ons
EthioNL Diensten -END- Copyright© 2004