EthioNL Diensten (END)
Contact: gbhailu@gmail.com . Telefoon: 06 22751641
Duur van de cursus

Planning cursus
De planning wordt in overleg met de cursist gemaakt. Dit hangt af van de interesse, het niveau, de tempo en de tijd welke de cursist aan zelfstudie heeft.

Met een middag les programma van 3 uur per week (het kan ook per 2 of 3 weken) gedurende 4 á 6 weken kunt u wel Amhaars redelijk goed sprekem en schrijven.

Voor het individu geldt een minimum van 1 middagles van twee uur per les. Voor een middagles programma van 2 uur en 2 1/2 uur is het tarief anders. Dat hangt af van het aantal deelnemers en de locatie waar de cursus gegeven wordt. Gemiddeld is het tarief iets hoger voor een individu. Maar dit wordt in overleg met de cursist bepaald.

Duur van de cursus
De cursist bepaalt zelf hoe veel middagen les hij/zij wil volgen. Deze hangt van de tijd en interesse van de cursist af. De cursist kan na één middagles stoppen of door gaan met alle middagen lessen.

Om de structuur van de Amhaarse taal redelijke goed te begrijpen heeft de cursist minimaal 4 middagen lessen (met 1 middagles van drie uur per week) of 6 middagen lessen (met 1 middagles van twee uur per week) nodig.

Volledig cursus neemt 8 middagdelen van drie uur in beslag.

Ethiopische taal Amhaars voor Nederlandstaligen

Serie Amhaars lessen
Ethio NL Nieuwsbrief
Home
Over ons
Doelgroep
Boeken en CD
Cursus inhoud
Cursus planning
Cursus methode
Tolk en vertaling
Website onderhoud
Website hosting
Website ontwerp
Veel gestelde vragen
Het tarief
Contact ons
EthioNL Diensten -END- Copyright© 2004