EthioNL Diensten (END)
Contact: gbhailu@gmail.com . Telefoon: 06 22751641
Nieuwsbrief Ethio NL Diensten
In deze pagina vindt u het nieuwsbrief van Ethio NL Diensten en wat klanten zeggen over Ethio NL. Klant Nr.
Gelukkig met Amhaars film vertaling 0411479
Beste meneer Hailu,
Hartelijk dank voor de vertaling van de film. U kan zich voorstellen dat er toch wel menig traantje is weggepinkt. Doordat we al diverse malen in Ethiopie waren geweest, en wij via een tolk toch al wel het e.e.a. hadden gehoord, zijn er voor ons toch weer een aantal puzzelstukjes op z'n plaats gevallen. Ook zijn wij weer meer dingen te weet gekomen van de achtergrond van onze dochter.
Ook onze dochter is erg blij met de vertaling. Hierdoor kwamen weer meer herinneringen bij haar boven, ook was ze blij omdat er dingen in stonden die zij ons al had verteld, maar die wij eigenlijk niet echt geloofde.
Kortom, u heeft een gezin heel gelukkig en blij gemaakt.
Als wij ooit nog eens de film willen laten ondertitelen, zullen wij zeker aan u denken.
Met vriendelijke groeten
Amhaars les 0409350
Beste Gebru,
Nogmaals hartelijke bedankt voor de lessen Amhaars! Ik heb genoten van je enthousiasme en je gedrevenheid om ons wegwijs te maken in de Amhaarse taal. Ik zie er naar uit om steeds meer Amhaars te gaan spreken. Wie weet tot ziens!
ke-selamta gar,
Compliment voor de vertaling 0109332
Hoi Hailu,
We hebben deze morgen de vertaling verwerkt in de film. De editors waren erg blij met de zorgvuldig aangegeven tijdcode in je vertaling, dat werkte erg fijn. Dat wou ik je nog even laten weten.
Met vriendelijke groet,
Blij met de vertaling 1008304
Dag Meneer, Hailu.,
Vriendelijk dank voor de keurige, nette brief. Wij hopen dat we spoedig weer naar Etheopie kunnen.Ik ben er al eens geweest. Meneer Hailu wat heeft u een prachtig land. Nogmaals mijn hartelijkdank. En als we in de toekomst nog eens iets te vertalen hebben. Dan weet ik u te vinden.
Een aantal mensen heel blij 1008298
Beste meneer Hailu,
U maakt een aantal mensen heel blij met uw boek, zij zien ernaar uit. Mijn neefje heeft me erg blij gemaakt door te laten zien dat er boeken in het Ethiopisch beschikbaar zijn voor cursisten die Nederlands willen leren. Graag wil ik boek 4 bestellen, de laatste editie.
Document vertaling 0608259
Beste Gebru,
Ziet er goed uit. En wat een service! Fijn dat het allemaal binnen is. Kunt u de factuur sturen naar .... Arnhem? Dan zorg ik ervoor dat die betaald wordt. Daar kunt u zeker van opaan.
Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog eens zaken doen. Als wij in Ethiopie doorgaan met werken, zal dat hoogstwaarschijnlijk wel het geval zijn.
Groet!
Complement presentatie 0508248
Beste heer Hailu,
De boeken zijn gisteren bij ons bezorgd. Is allemaal dus heel snel gegaan!
Bedankt voor de perfecte bezorging!
We gaan ons erin verdiepen en zullen uw informatie over de andere boeken en cursussen zeker nog doornemen.
Complement presentatie 0408243
Geachte heer Gebru Hailu,
Wij hadden het voorrecht kennis te maken met de Ethiopische taal en cultuur, afgelopen woensdag in Berlare, door uw boeiende presentatie. Mijn man, onze twee grote dochters en ik hebben bijzonder genoten van de dag.
Ethiopische Millennium Nieuwjaar G. Hailu
----

Feedback van cursisten 2 0707157
Beste Gebru,
Ten eerste wil ik zeggen dat ik de cursus erg leuk vond. Ik vind de lessen goed opgebouwd. De boekjes die we elke week als lesmatriaal kregen, zijn erg handig. Een compliment daarvoor.! ook de cd vind ik onmisbaar en erg belangrijk om de uitspraak te horen.
Zelf had ik liever nog een extra les gehad, dus 5 totaal. Er is dan net iets meer tijd om over bepaalde onderwerpen iets langer door te gaan. Bijv.de uitspraak en meervoudsvormen. Ik had het fijn gevonden, als er een luisterfragment was geweest. Een gesprek tussen ethiopiers. Ik heb geen idee, of ik het wel echt kan verstaan.
Mijn man had het ook leuk gevonden als er wat meer filmpjes en foto's van Ethiopie werden getoont. Die vond het ook erg leuk om over de cultuur verhalen te horen. Maar dat zijn persoonlijke voorkeuren.
Afgezien van persoonlijke voorkeuren, vonden wij de lessen, de lesopbouw en het lesmatriaal erg goed.
Feedback van cursisten 1 0707131
Beste Gebru,
Achtergrond over gebruiken in Ethiopie vonden we erg leuk en leerzaam. Het heeft ons zeker voor een aantal culturele blunders behoedt. De methode van lessen vonden we goed. Wat misschien beter zou kunnen is gezamenlijk meer woorden uit te spreken en zinnen te maken. Het systeem van werkwoorden vervoegen zoals in de vierde les overzichtelijk werd gepresenteerd, zou in de derde les fijn geweest zijn. De conversatie in het derde deel, is misschien beter in het vierde deel, als de werkwoordsvormen beter herkend kunnen worden.

We hebben veel geleerd en plezier gehad in de lessen. Bedankt daarvoor!

Erg entousiast door geraakt 0707163
Gashe Gebru,
Bedankt voor uw leuke lessen, ik ben er erg enthousiast door geraakt om Amhaars verder te gaan leren. U bent een erg gemotiveerde en enthousiaste docent, dat is erg leuk om te zien. Nu moeten we zelf nog veel studeren!
Ke-selamta gar en heel erg amesaginallehu, .
Aardig veel Amhaars gesproken 0307111
Hallo gebru,
Vorig weekend heb ik een ethiopische bruiloft gehad in Amsterdam en heb aardig veel amhaars gesproken. Het ging best wel goed en ze konden me ook verstaan. .
Erg blij met het boek 1006071
Beste Gebru,
Ik ben erg blij met je nieuwe boek (IV). Daar kun je zoveel geinteresseerden gelukkig mee maken. Ik verheug me nu al op de spreekwoorden. .
Vraag en goede verhalen 0407124
Beste heer Gebru Hailu,
Kunt u ons vertellen waar de lessen worden gegeven, wat het kost en hoeveel lessen nodig zijn om de beginselen te leren. Alvast bedankt voor uw reactie. We hebben inderdaad goede verhalen gehoord over uw cursus dus we zijn erg benieuwd.
Adoptieouders bewonderen de toewijding en het enthousiasme 0607139
Bedankt voor je toewijding en het enthousiasme waarmee je Ethiopia een stukje dichter bij hebt gebracht.
Adoptieouders zeggen het begrip van achtergrond van hun kinderen onbetaalbaar is met geld 0607137
Hartelijk dank voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. We zijn blij met alle extra inspanningen die je voor ons hebt gedaan, zoals het inspreken van het bandje en het vertalen van de teksten. En natuurlijk ook met de lessen die je ons hebt gegeven, zowel over de taal als over de culturele kanten van ethiopie.
Jouw lessen zullen zeker bijdragen aan onze communicatie met onze zon en ons begrip van zijn achtergrond en dat is onbetaalbaar. We hopen dat we nog een beroep op je mogen doen, als onze zon er straks is en we stuiten op communicatieproblemen.
Nieuwe pagina gestart over veel gestelde vragen over het serieboek en Amhaars lessen G. Hailu
Op de pagina www.ethio.nl/nl/faq.html kunt u de antwoorden vinden voor de meeste gestelde vragen over het serieboek en Amhaars lessen voor Nederlandstaligen.
Text aanpassen voor lager opgeleide 120690
Dag Hailu,
Het woordenboek amhaars had ik in de bagage gestopt om eventuele dode uurtjes mee op te vullen. Ik gebruik het boek uitsluitend om woordjes te leren en dat bevalt me zo prima. De gi-ez tekens leer ik er het liefst wl bij.
Ik zou u ook mijn diensten kunnen aanbieden bij de publicatie van uw boeken. De woordenlijst nederlands - amhaars, waarover ik nu beschik, is voor mij als taaldocent zeer begrijpelijk, maar er staan ook wel soms onduidelijke zinnen in, die voor lager opgeleide nederlanders problemen kunnen opleveren. Mede daarom hoop ik u binnenkort te kunnen ontmoeten.
Amhaars ontzettend interessant 0407121
Beste heer Hailu,
Hartelijk dank voor uw snelle en uitgebreide reactie! Ontzettend fijn. Deze of volgende week ben ik van plan het woordenboek te bestellen bij u.
Ik vind het ontzettend interessant om Amhaars te leren en ik vind het een mooie taal. Dit jaar nog of misschien volgend jaar ga ik naar Ethiopia en des te leuker als je wat van de taal kent en kunt spreken. Dus het boek is precies wat ik zocht.
Het Amhaars boek 0407119
Geachte heer Hailu,
Wat een openbaring is dat boek. Nu kan ik verder. Zo ook uw manier van verkopen, ik voelde me bij u op mijn gemak. Een beetje uw gelijke (niet minder) door uw verwarmende woorden, en nu zie ik wie u bent en uw titel.
Hartelijk dank, ik ga er meteen mee aan de slag,
Dankwoord aan annoniem sponsor Amhaars boek G. Hailu
Iemand uit Nederland heeft mij voor de paasdagen een kaart toegestuurd met daarin 100 euro's sponsorgeld voor de uitgave van het boek 'Amhaars grammatica'. Ik ben hartstikke blij mee. Niet alleen het geld maar ook moreel is deze heel goed voor mij.
Ik heb deze pagina gestart om zulke bijzondere goede gebeurtenissen niet onbekend voorbij te laten gaan aan mijn klanten.
Op deze manier wil ik dan ook deze anoniem sponsor hartelijke bedanken.
Het drietalige woordenlijst (boek IV) 0407119
Dit boek is zodanig geschreven dat de Amhaars- en Engelstaligen er ook gebruik van kunnen maken. Het boek is beschikbaar gerangschikt op Nederlandse- Engels of Amhaars alfabetische volgorde. Bij de besteling kunt u aangeven welk u wilt.
Dit woordenlijst is tweedelig: de meest gebruikte Amhaarse woorden en werkwoorden. Omdat het Amhaars werkwoord een eenvoudige zin is, met voornaamwoord, het subject en het object, zijn de werkwoorden in aparte lijst opgenomen. Er zijn meer dan 5000 woorden vertaald. Daarbij is het mogelijk, de werkwoorden met behulp van een paar regeltjes die in dit boek worden uitgelegd, uit te breiden en de woordenlijst tot circa 8000 woorden te verhogen.
Beschikbaarheid Amhaars boeken G. Hailu
Op dit moment zijn alle gepubliceerde boeken beschikbaar. Meer informatie over de inhoud en de kosten van deze boeken kunt u HIER vinden
Het boek 'Amhaars grammatica' G.Hailu
Het boek 'Amhaars grammatica' is vanaf einde juni 2007 beschikbaar.
Het boek is in goede orde ontvangen 0306023
Het zal mij hopelijk helpen om het Amhaars steeds beter te kunnen beheersen. Ik ben erg blij dat u de moeite hebt genomen om een dergelijke serie studieboeken betreffende de Amhaars taal samen te stellen. Mijn dank hier voor!
Amhaars boeken en lessen

Serie Amhaars lessen
Over de aureur en docent
Home
Over ons
Doelgroep
Boeken en CD
Cursus inhoud
Cursus planning
Cursus methode
Tolk en vertaling
Website onderhoud
Website hosting
Website ontwerp
Veel gestelde vragen
Het tarief
Contact ons
EthioNL Diensten -END- Copyright© 2004